ΠΛΗΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 178 €

 

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε: 2397021789  

Τρόποι πληρωμής

Το κείμενο ειίναι εικονικό και έχει προστεθεί για να καλύπτει ενδεικτικά τον χώρο του όποιυ πραγμτικού κειμένου.  Μπορεί να είναι σε μια στήλη  όπως τώρα ή σε περισσότερες.

Κείμενο ενός δοκιμαστικού άρθρου που του blog, που μπορεί να αναφέρεται σε μια πρόταση ενός νέου προϊόντος, σε έξυπνους τρόπους χρήσης ή σε όποιο άλλο θέμα καλύπτει τις ανάγκες σας.

  • Βρες τα καλά της δουλειάς σου
    Μελέτες δείχνουν ότι όσο πιο ευχαριστημένοι είμαστε από την δουλειά μας, τόσο πιο πολύ δουλεύουμε. Σίγουρα υπάρχουν και τα αρνητικά. Για παράδειγμα, μιλάς σε κόσμο και σου αρέσει; Νιώθεις ότι κάνεις κάτι ευχάριστο; Πληρώνεσαι στην ώρα σου; Έχεις καλή σχέση με τους συναδέλφους σου; Σίγουρα μπορείς να βρεις πολλά καλά για να γίνεσαι καλύτερος στη δουλειά σου.
  • Κάνε αυτά που σου αρέσουν μετά τη δουλειά
    Αν, όταν δε δουλεύεις, περνάς ευχάριστα, τα πηγαίνεις καλύτερα στη δουλειά σου. Τι είναι αυτό που σου αρέσει; Να περνάς χρόνο με την οικογένειά σου; Να βλέπεις τους φίλους σου; Να κάνεις διάφορα σπορ; Ό,τι κι αν είναι αυτό που σου αρέσει, μπορείς να το βάλεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα.
  • Κοιμήσου αρκετά και φάε σωστά
    Μην ξενυχτάς χωρίς να υπάρχει λόγος. Επίσης, μην πίνεις πολλούς καφέδες και μην τρως πολύ λιπαρές τροφές. Ένα καλό πρωινό είναι απαραίτητο. Μην ξεχνάς ότι είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας! Ακόμη, να πίνεις πολύ νερό και φυσικούς χυμούς και να τρως ένα υγιεινό σνακ κάθε δύο με τρεις ώρες.

Από το Blog μας

Το κατάστημα

Σημειώστε στην περιοχή αυτή, γενικές πληροφορίες για την επιχείριση.
Αναφερθείτε στους τρόπους πληρωμής, σε κάποια προσφορά ή σε ότι άλλο φανεί χρήσιμο σ εσάς, με φωτογραφίες, βίντεο ή κείμενο.

Ωρες λειτουργίας

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση,
επικοινωνήστε μαζί μας,
τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησης.

Δευτέρα - Παρασκευή 
08:00 εώς τις 14:30 και
απο τις 17:30 εώς τις 21:00
Σάββατο 08:30 εώς 17:00

Επικοινωνήστε μαζί μας

Οδός 100
ΤΚ 57021 - Ασπροβάλτα
Τηλ: +30.23970 23518
Fax: +30.23970 23518